Studiedagar 9, 10 oktober, förfrågan om era barn kommer till oss och vill ha lunch gick ut till alla klassers mentorer för ca två veckor sedan. Annars kan ni hämta anmälnings papper hos oss och det ska lämnas in senast den 3/10

Välkomna till lov och studiedagar på Vikbolandets Fritidsgård (sommarlovsprogram kommer inom kort)

Era barn mellan åk 4-6 är välkomna till oss under lov och studiedagar.

Mellan kl. 09.00-17.00 är era barn välkomna att delta i vår verksamhet.  Om inget annat anges på lovprogrammen.

Vi har uppdrag att hålla öppet både för mellanstadiet och högstadiet, dag och kvällstid i den mån det går. Därför behöver vi få in anmälan om hur många barn som kommer till oss för att kunna förlägga personaltätheten där den behövs som mest. Både för er och våran skull.

Vi försöker att göra lite speciella aktiviteter under loven, då det finns mer tid än skolveckorna. Program kommer via e-mail till er via era barns mentorer inför loven i god tid och det finns även att hämta här på fritidsgården i pappersform.

När ni anmäler ert barn till vår verksamhet betalar ni även in mat pengar om den ska äta mat hos oss och för de aktiviteter som de ska delta i. Vissa dagar kan vi erbjuda mat här och vid vissa tillfällen som vid utflykter gäller matsäck som ska räcka för hela dagen eller mat/fick pengar som ni själv bestämmer summan på beroende på vilken sorts utflykt vi ska på.

Vid frågor 011-151470