Vikbolands Struts i Östergötland hälsar er varmt välkomna till spännande möten och smakupplevelser!
På vår gård får ni möjlighet att på nära håll möta Strutsen, jordens största nu levande fågel, som går fritt i stora hägn med möjlighet att gå in när de själva önskar.

I vår gårdsbutik säljer vi det goda och nyttiga strutsköttet,  hängmörat nötkött och olika charkprodukter av struts och nöt mm. Det finns också andra lokalt producerade delikatesser från trakten. Här kan man även handla hantverk och presentartiklar, vad sägs om strutssalva, äggljuslyktor och fjäderpennor mm.

Vi har också exklusiva strutsskinnsprodukter såsom väskor, bälten, plånböcker mm.

En smakupplevelse för alla läckergommar kan avnjutas i vårt gamla spannmålsmagasin som inretts med stor finess. Här serverar vi bland annat vår marinerade och grillade strutsfilé till förbokade sällskap på upp till 100 personer.

Bo på lantgård

Här får man bo och leva nära djur och natur. I fridfull miljö med tystnad. Mysigt lantgårdsboende vid en strutsfarm med gårdsbutik mitt på vackra Vikbolandet. Nära till Kolmårdens djurpark, Norrköping/Söderköping och kusten. De olika djuren som finns på Gården är: strutsar, kor med kalvar, höns, kaniner, grisar och katten (Busan och Felix).

Bokningsförfrågor ring eller maila så svarar vi så fort vi kan på 0125-10029, 070-7401153, 070-7401156 eller mail info@vikbolandsstruts.se

När bokningsavgiften är betald är stugan bokad på er. Bokningsavgiften ligger på 500kr som sedan dras av på hyran och resterande belopp betalas vid ankomst.

Tillgång till stugan är Lördag till Lördag kl:14 och lämna kl:12 eller efter överenskommelse.

Önskar man slutstädning kostar det 500kr. Finns städanvisning i varje hus.

Sänglinne finns att hyra 50kr/pers./natt.

Olika avstånd från oss.

20km till Kolmårdensdjurpark

30km till Norrköping

30km till Arkösund

30km till Söderköping

20km till Stegeborg

10km till närmaste affär ICA  i Ö.Husby finns även Pizzeria och restaurang RO. Vårdcentral med apotek. Bensinmack

Olika badplatser på Vikbolandet är Akösund (badholmarna, nordanskog och sköldvik) Stegeborg, Dalby och Skiren.

Varmt välkomna!
/Anneli och Niclas med familj