image001

Lundgrens El finns på Vikbolandet, i Norrköping och i Linköping. På Vikbolandet har vi funnits sen 40-talet. Vi har ett lokalkontor i Östra Husby som för närvarande 6 st elektriker utgår ifrån. Vårt huvudkontor finns i Norrköping , där arbetar ett 40-tal elektriker till.

Vi har en mycket bred kompetens inom hela företaget. Vi som jobbar på Vikbolandet har lång erfarenhet av servicearbeten och vi har dessutom ett service-lager i Östra Husby , vilket är viktigt för att kunna hjälpa våra kunder snabbt. Våra kunder finns på Vikbolandet, i Kolmården och St . Anna:s skärgård.

Det går bra att ringa till oss på mobilerna om det är ett akut problem även på kvällar och helger, ofta kan man faktiskt lösa problem tillfälligt via telefon, men vi kan också “rycka ut” på obekväma tider. Alla har en egen välsorterad firmabil och vi har en båt i Arkösund för skärgårdsjobben.

Våra projekt består av service, ombyggnad samt nyinstallationer inom lantbruk, villor , småföretag, offentliga lokaler, kyrkor m.m. Vi har också installerat många avloppsanläggningar, varit involverade i E.ONs nät-ombyggnad och nu har vi också installerat flera solcellsanläggningar och även ett vindkraftverk.

Elinstallation är ett stort område och utvecklingen går snabbt framåt , därför tycker vi det är viktigt att elektrikerna får utbildning i ny teknik så vi kan möta kundernas önskemål.
Lundgrens El jobbar med miljöcertifiering, både energibesparing i miljöfrågor är något som verkligen har med elinstallation att göra.

Välkomna att Ringa eller Maila oss , inga uppdrag är för små eller för stora.

Mattias 0708-287191
mattias@lundgrensel.se
Lars 0708-287182
Magnus 0708-287188
Fredrik 0708-131172
Olle 0708-287382
Josef 0725-889913